V
o
o
r
w
o
o
r
d

Voorwoord

Met meer dan 100 experts verdeeld over tal van werksessies gingen we in gesprek over het verankeren van circulair bouwen in de sector. Hoe krijgen we de indicatoren van circulair bouwen nou in wet- en regelgeving? Hoe kunnen we van onze koploperkennis daadwerkelijk tot beleidsvorming komen?

De Werkconferentie waar ik het over heb, organiseerden we met vijf andere platformorganisaties. Elders in deze uitgave vind je er een uitgebreid verslag van. Waardevol om met hen structureel onze werkzaamheden gaan afstemmen, zal de verdere verspreiding van Het Nieuwe Normaal alleen maar ten goede komen.

We liggen op koers om voor het einde van het jaar de 1.0 versie te presenteren

Daarover gesproken, Het Nieuwe Normaal speelt daarin ook een grote rol. Het Nieuwe Normaal Gebouw heeft inmiddels een 0,5 versie gekregen. We liggen op koers om voor het einde van het jaar de 1.0 versie te presenteren. Ook dat gaat bijdragen aan een circulaire bouweconomie.

Dit is alweer de tweede uitgave van ons digitale magazine. De eerste editie kwam net voor de kerst uit. We hebben op die eerste editie de nodige positieve reacties gehad. Dat is fijn! Laat vooral weten van je ervan vindt. Ook als je suggesties hebt voor leuke verhalen. Alles is welkom.

Voor nu wens ik je in elk geval heel veel leesplezier.

Rutger Büch

Gemeentesecretaris Cirkelstad

Lees meer artikelen: